Adıyaman’da çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Mersin Milletvekili Alpay Antmen, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere,  CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak ve teşkilat mensupları ATSO’yu ziyaret etti.

CHP heyetini ATSO Başkan Yardımcıları A.Metin Günay ve M.Emin Güleş ağırladı. Ziyarette konuşun CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye'nin birçok ilinde bu alan taramasının yapıldığına dikkat çekerek, “Bu hafta içerisinde 24 ayrı kentte Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle milletvekillerimiz gezecek. Sivil toplum örgütleri ve vatandaşların görüşlerini alacağız. Amacımız Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin tespiti, vatandaşların ve STK'ların görüşleri, bu krizden kurtulmak, beklentilerini dinleyeceğiz. Rapor haline getirip yakın zamanda Genel Başkanımız bu kentleri ziyaret edecek. Amacımız sadece muhalefet yapmak değil, çözüm önerileri sunmaktır. Bu amaçla milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ilin sanayi ve ticaretteki durumu, oda üyelerinin yaşadıkları sorunlar ile ilgili bilgiler aldık” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkan Yardımcısı A.Metin Günay, heyete teşekkür ederek Adıyaman sanayisi ve sektörel yapısı hakkında bilgi verdi.