Ulusal Pamuk Konseyi (UPK) tarafından düzenlenen 5. Ulusal Pamuk Zirvesi, Kahramanmaraş'ta toplandı. Zirve toplantısına Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulgani Bereket katıldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5. Ulusal Pamuk Zirvesi 'ne Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulgani Bereket katıldı.

Ulusal Pamuk Konseyince iki yılda bir düzenlenen Ulusal Pamuk Zirveleri’nin beşincisi Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.

“Tohumdan Hazır Giyime Yerli Pamuk” Ana Temalı Toplantıda Türkiye Pamuk Sektörünün üretici, Tüccar ve sanayici kesimleri ve ilgili bakanlık mensupları bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık yaptı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Burhan Demirok Toplantıda Bir Konuşma Yaptı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Ulusal Pamuk Konseyince yapılan toplantının önemine değindindi. Toplantı daha sonra değerlendirmelerin yapılması ile son buldu.