Saadet Partisi Adıyaman İl Yönetimi, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, beraberinde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Karaduman, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Çiçek ve Mehmet Alkan ile birlikte Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret ederek hafta sonu gerçekleştirecekleri il kongresine davet etti.

Hafta sonu gerçekleştirecekleri il kongresine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılacağını belirten İl Başkanı Haşim Asnuk, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelerek iş adamlarının sorunlarını dinleyeceğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Başkanı Mustafa Uslu, bütün partilere eşit mesafede olduklarını, yapılacak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.