Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Günaydın ile birlikte Besni Kaymakamı Ahmet Gencer’e nezaket ziyaretinde bulunan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer’e yeni görevinde başarılar diledi.

ATSO Başkanı Uslu, Adıyaman’ın ilçeleriyle birlikte bir bütün olduğunu belirterek Oda olarak Besni’de güzel çalışmalar yaptıklarına değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni’de sanayi yatırımları anlamında olumlu çalışmaların olduğunu ve bu anlamda yatırımcıların en büyük destekçisi olduklarını ifade etti. Kaymakam Gencer, Başkan Uslu’ya ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Günaydın’a nezaket ziyareti nedeniyle teşekkür etti.