ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri Zeynel Çelik ve Mehmet Atlı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Erdoğan ve Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış’ı parti binasında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “Öncelikle Yönetim Kurulum adına Sayın Başkanımıza tebriklerimizi sunuyor başarılı hizmetlere imza atmasını temenni ediyorum. Başkanım zor bir dönemde önemli bir görevi üstlendiğini de ifade etmem gerekiyor. Bunun nedeni de şudur. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu zor dönemde özellikle iktidar partisinin il başkanı olması hasebiyle de bütün bu zorlukların üstesinden gelmesi için gayret göstermesi gerekiyor. Kendisi Adıyaman’ın sorunlarını çok iyi bilen bir şahsiyet. Siyaseti çok iyi bilen bir kişiliğe sahip ve birlikteliği çok benimseyen bir dostumuz. Bu noktada da hem işi çok zor hem çok kolay. Biz tabi STK’ların özellikle ekonomiyi temsil eden kurumun başındaki kişi olarak bu ülkedeki sorunları paylaşmamız gerektiğine inanıyorum. Atanmışlar, seçilmişler, sivil toplum örgütleri hep birlikte kentin sorunlarını masaya yatırmamız gerekiyor. Bu konuda da sayın başkanımızda ben o mahareti görüyorum. Biz yedi yirmidört bu makama gelen insanlara bunu öncelikle söylüyoruz. Hep birlikte olursak el ele olursak memleketin sorunlarını çözeriz. Aksi taktirde yerimizde sayarız. Özellikle ilerin kendi aralarında bir rekabet halinde olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Bu konuda da bizim Adıyaman’da memleket meselesi olduğu zaman hep birlikte bir araya gelip sorunları çözeceğimize inanıyorum. Başkanımın geçmişte hem milletvekilliği yapmış olması hem Adıyaman’ın temel sorunlarına yakinen vukuf olmuş olması bizim için artıdır. Bizde ekonomiyi temsil eden kurum olarak birlikte Adıyaman’ımıza bir şeyler yapmak gayret içerisinde olacağımız ifade etmek isteriz. Özellikle Adıyaman’ımızın sanayiyle ilgili yatırımla ilgili ve diğer temel meselelerle ilgili sık sık bir arada olmamız lazım ki bu sorunları daha sağlıklı bir şekilde çözme gayreti içerisinde olursak bu hedefe ulaşırız. Ben sayın başkana başarılar diliyorum. İnşallah hep beraber bu kente hizmet edip Adıyaman’ımıza faydalı olacağız” dedi.

Adıyaman’ın sorunlarını hep birlikte çözeceklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise, “Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte birlikte koşturacağız. Bütün mesaimiz özelde Adıyaman genelde Türkiye. Yatırım, üretim istihdam Adıyaman’ın kalbini omurgasını temsil eden büyük bir camianın temsilcilerisiniz. Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, bakanlarımızla Adıyaman’ın problemleri noktasında gayret edeceğiz. Siz ürettiğiniz kadar değerlisiniz. Bu değer nasıldır? Dosta güven verir size dua eder destek olur, düşmanda endişelenir üzerinize hücum eder. Şu anda Türkiye’nin içinde bulunduğu durum bir anlamda bunun göstergesi. 15 yıl öncesine göre üretimin, istihdamın yatırımın giderek arttığı bir konuma gelmiş. Biz ayakları üzerinde duran millete, memlekete hizmet etme sevdasıyla koşan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz. Bu noktada Adıyaman’daki bütün STK’lar olarak Adıyaman’a nasıl hizmet edebiliriz bu uğurda koşturacağız inşallah. Adıyaman büyürken ülkemizde büyüyecek ülkemiz büyürken Adıyaman’ın da geliştiğinin farkındayız. Bugün bu emanet bizde. Adıyaman daha çok nasiplensin diye koşturacağız. Başkanın şahsında Yönetim Kurulu üyelerine ve mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış’ı ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Alkayış’a başarılar diledi.

Kentin kalkınması için sürekli istişare halinde olacaklarını kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, yerelde kalkınmanın önemine değinerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti.