Sayın Üyemiz,

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 83'ncü maddesi uyarınca Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise üye seçilebilmek için Ticari ve Sınai Kazanç Dolayısıyla Gelir veya Kurumlar Vergisi Mükellefi olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtları 25 Ağustos 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arasında incelemeye açık tutulacak olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların yazılı olarak yapılması gerekmektedir.
Oda sicilindeki mevcut kayıtlarınızda yanlışlık söz konusu ise bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden alınacak onaylı belgenin Odamıza ibrazı ile belirtilen sürede gerekli düzeltmenin yaptırılması, bu süre içerisinde başvurulmaması nedeniyle kayıtların düzeltilmemesi halinde mevcut kayıtların doğruluğunun tarafınızdan kabul edilmiş sayılacağı ilanen tebliğ olunur.

ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI