Hakkâri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Beraberinde Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin ile birlikte ATSO’yu ziyaret eden Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, ATSO Başkanı Mustafa Uslu ile yakın dostluklarının olduğunu ifade ederek ATSO ile HATSO arasında ikili ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi.

ATSO ile HATSO’nun TOBB çatısı altında faaliyet gösteren iki kurum olduğuna dikkat çeken ATSO Başkanı Mustafa Uslu, ziyaretin kendisini sevindirdiğini ifade ederek HATSO Başkanı Servet Taş’a teşekkür etti.

Ziyaret sonunda ATSO Başkanı Mustafa Uslu, HATSO Başkanı Servet Taş’a Adıyaman’ı simgeleyen cendere köprüsü heykeli takdim etti.