Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Sami Işık’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık’a nezaket ziyareti gerçekleştiren ATSO Başkanı Uslu,  Sami Işık’a başarılar dileyerek şunları söyledi; “İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Sami Işık’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temenni ediyorum. Allah güzel hizmetler yapmaya vesile kılsın. Umarım hem Adıyaman hem de İl Özel İdaresi Sami Işık’ın tecrübelerinden en üst düzeyde faydalanacaktır. Birikimi ve tecrübesiyle İl Özel İdaresinin yürütmekle mükellef olduğu işleri başarıyla yerine getireceğine inanıyorum. Özel İdaremizin imkânlarıyla vatandaşlarımıza, köylerimize, mezralarımıza önemli altyapı projelerini, yine şehir merkezinde özel idarenin yürüttüğü diğer bir takım hizmetleri layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Bugüne kadar da güzel işlerin yapılmasına vesile olmuştur. Bundan sonra da ekibiyle beraber şehrimizin yürütecektir. Hem genel bütçeden gelen kaynakları hem de yerel kaynaklardan elde edilen İl Özel İdaresi bütçesini en etkin şekilde kullanacaktır. Sami bey Genel Sekreter Yardımcılığı süresince bilgi, birikim ve tecrübe edindi. Şimdi bu tecrübelerini şehrimiz için kullanacaktır. Bizde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentimizin çıkarları doğrultusunda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu ifade ederek kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde Adıyaman’a hizmet edeceklerini belirterek ziyaret nedeniyle Başkan Uslu’ya teşekkür etti.