Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’ya makamında ziyaret etti. Ziyarette Adıyaman’ın genel ve güncel konuları, tarımsal üretimi, ekonomik, sanayi, ticari potansiyelleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ziyarette yapmış olduğu konuşmasında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun faaliyetlerinden bahsetti.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atasoy, Başkan Mustafa Uslu’ya ziyaret anısına plaket takdim etti.