Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Başbakan Binali Yıldırım tarafından Çankaya Köşkünde Cazibe Merkezleri Programı kapsamında düzenlenen toplantıda Doğu ve Güneydoğu Bölgesi için açıklanan özel teşvik toplantısına katıldı.

ATSO Başkanı Uslu yaptığı açıklamada; “Sayın Başbakanımız tarafından 23 ili kapsayan ve içerisinde Adıyaman’ın da olduğu Cazibe Merkezleri hakkında çok önemli açıklamalarda bulunmuştur. İlimizin de içerisinde yer aldığı Doğu ve Güneydoğu bölgesi için uygulanacak özel teşvik programı önemli destekleri içirmektedir. Uygulanacak teşvikler ile istihdam, üretim ve ihracata katkısı olacak ve artacaktır.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamındaki destekler; Yatırım ve üretim destek paketi, Üretim tesisi taşıma destek paketi, Çağrı merkezi destek paketi ve Veri merkezi yatırım ve Enerji destek paketi gibi çeşitli destek paketlerinden oluşmaktadır. Konuyla ilgili olarak en kısa zamanda Odamızda düzenleyeceğimiz bir toplantı ile üyelerimizi detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz. İlimize ve bölgemize uygulanacak bu özel teşvik paketinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.