Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulundu.

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ATSO yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’nun yanı sıra ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik de hazır bulundu.

Emniyet Müdürü Metin Alper, ziyarette yaptığı konuşmada daha iyi ilişkiler kurmak için işbirliğine açık olduklarına vurgu yaparak ATSO Başkanı Mustafa Uslu’ya teşekkür etti.

Ülkenin birçok yerinde olaylar olduğunu belirten ATSO Başkanı Mustafa Uslu, emniyet ve asayişin önemine işaret etti. Uslu; “Asayişle ilgili önemli bir süreci ülke olarak geçiriyoruz. Ülkemizin bir tarafında her gün olaylar meydana geliyor. Bu ülkenin gerçekten birlik ve beraberliğine kastetmeye çalışan dış mihraklar vardır. İçimizdeki taşeron tabir ettiğimiz kesimlerle sadece siyasi ve sosyal yönde değil ekonomik olarak da Türkiye’yi kıskaca aldıklarını çok iyi biliyoruz. Ama bu olayları selametle de atlatacağımıza inanıyoruz. Bu ülke çok badireler atlattı. Bunlara da prim vermeyeceğiz. Sayın müdürümüz sıkıntılı bir süreçte geldi ama geldiği günden bu yana özverili bir şekilde Adıyaman’ımızın asayiş ve güvenliğiyle ilgili çok ciddi çalışmalarını görüyoruz. Bundan dolayı iş dünyasının temsilcisi olarak kendilerini tebrik ediyoruz. Bu manada da ilimizin selameti için7/24 ülkemizin selameti için birey olarak üzerimize ne düşerse emniyet güçlerimizin emrindeyiz. Hep beraber bu ülkeyi bir yerlere taşıma gayreti içinde olmamız lazım. Ülke olarak buna ihtiyacımız var. Kamu-sivil ve bütün siyasi erkler bir arada ilimizin ve ülkemizin selameti için gayret ediyor olmamız lazım. Bizde bu manada Ticaret ve Sanayi Odası olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bize düşen bir şey olursa dün olduğu gibi bugünde destek olacağımız sözünü veriyoruz. Sayın müdürümüze başarılar diliyor, ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.