Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy'deki bir gece kulübünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.

2017 yılına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Başkan Uslu, terörün alçak yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kaldıklarını kaydetti. Uslu: “İstanbul’da eli kanlı alçaklar tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Yeni yıla sevdikleriyle eğlenerek girmek için bir araya gelen sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu hain saldırıyı lanetliyorum. Kötü geçen 2016 yılını unutup 2017 yılına güzel bir başlangıç yapmak istedik ancak olay bizleri derinden üzdü. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Türkiye'nin büyük hedefleri var, bu alçak saldırılar bizleri engelleyemeyecek. Daha çok kenetleneceğiz ve hep birlikte ülkemizin kalkınmasına destek vereceğiz. Maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bu cinayetlerden ikbal umanlar tarih önünde lanetlenmektedir. Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız ise tamdır.

Bu alçak saldırıyı yapanların kökünü kazımaya bu millet muktedirdir. Saldırıda hayatını vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm Milletimizin başı sağ olsun.