Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası artık üyelerine 5 yıldızlı hizmet verecek olan akredite Oda oldu.

TOBB Akreditasyon Sistemi Çalışmalarına 2015 yılında başlayan Odamız üstün bir performans göstererek 14 Aralık 2016 Çarşamba günü Türk Loydu Denetçisi Yasemen ÇINAR tarafından gerçekleştirilen denetimi başarı ile tamamladı. Akreditasyon kılavuzuna göre 13 madde üzerinden yapılan denetimde yeterli puanı alarak “B sınıfı” akredite olan odamız, Denetçi Yasemen ÇINAR tarafından çalışmaları konusunda tebrik edildi. Odamız Yönetim Kurulu ve personelleri ise başarının haklı gururunu yaşadılar.

Denetim sonrası açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa USLU: “Akreditasyon; bir kuruluşun belli kriterlere göre çalıştığının, bağımsız ve tarafsız bir kuruluş tarafından onaylanması ve düzenli aralıklarla denetlenmesidir. Bu sınavı başarıyla geçmek gurur verici. Akreditasyon çalışmaları kapsamında yoğun çaba sarf eden ,çok ciddi bir performans göstererek bir yıldır emek veren ,akreditasyon izleme komitesine , personellerimize , yönetim kuruluna ve meclis üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Odamızın üyelerine verdiği hizmet kalitemizin artırma çalışmalarımızın sonucu olarak bugün akredite olarak kazandığımız bu başarıdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Akreditasyon bir kuruluşun verdiği hizmet kalitesinin, sürekliliğinin ve sürekli gelişme sağlayarak üye ve tüm paydaşlarına fayda temelinde katkı sağladığının tescilidir. Bu sistemin amacı odalarımız ve borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi oda borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığını ve hizmet türlerinin arttırılması hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, oda borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması ve bu sayede Türk oda borsa sisteminin Avrupa oda borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Ciddi bir çalışma sonucu bu başarıyı elde ettik. Odamızın akredite olabilmesi için verilen emeğin neticesini aldık. Görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinci ile verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak odamızın iş dünyası ve oda borsalar nezdindeki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha kurumsal olan Odamız üyelerine daha kaliteli hizmet verecek” dedi.