Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan ‘Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi’ çalışmaları kapsamında 12. Dönem Akreditasyon Sürecine başvuruda bulunan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimini başarıyla tamamladı.

Akreditasyon denetimi ATSO Başkanı Mustafa Usu ve Akreditasyon İzleme Komitesinin katılımıyla Türk Loydu denetçisi Yasemen Çınar tarafından gerçekleştirildi. Konu ile ilgili bilgi veren ATSO Başkanı Mustafa Uslu, TOBB tarafından Türk Oda Sistemi'nin Avrupa oda sistemi ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen “Oda Akreditasyon Modeli” kapsamında Akredite “A” Kalite odalar arasında yer alan ATSO'nun denetimden başarıyla geçtiğini belirterek ATSO personeline teşekkür etti.

Temelde odalar tarafından yerine getirilmesi gereken asgari hizmetleri ortaya koyan ve gelişim süreçlerini gözlemek amacıyla gerçekleştirilen akreditasyon denetiminin 3 yılda bir gerçekleştirildiğini dile getiren ATSO Başkanı Uslu, bu yıl denetimlerin, Oda Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi amacıyla yürütüldüğünü aktardı. Uslu, “Akreditasyon yaşayan bir süreçtir ve bu süreçte hizmet kalitesini daha ileriye götürmek amaçtır. Oda olarak yıllarla birlikte hizmet kalitesini yükselterek ve uluslararası kalite standartlarındaki hizmetlerimizi her geçen gün artırarak örnek uygulamaları ile başarılarımızın devamlılığını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon İzleme Komitesinin katıldığı 12.dönem akreditasyon denetimi büyük bir başarıyla gerçekleştirilirken, Odamız denetimler sonucu Kalite Hizmet Belgesi almaya hak kazandı.