Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetledi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, İstanbul’da düzenlenen çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.​

Uslu mesajında şu görüşlere yer verdi: “İstanbul’da eli kanlı alçaklar tarafından gerçekleştirilen iki hain saldırıda terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Yüreğimiz yandı. Polisimize yapılan bu hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bu cinayetlerden ikbal umanlar tarih önünde lanetlenmektedir.

Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız ise tamdır.

Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir.

Türkiye; bu topraklarda kader birliği yapmış, ortak geçmişe sahip, ortak bir geleceğe umutla bakan, kardeşliğe inanmış insanların gururla taşıdığı kimliktir, vatandır. İlelebet de böyle kalacaktır. İsteseler de istemeseler de bu gerçek, terörü araç edinen katillerin yüzüne tarihin en sert şamarı olacak çarpacaktır.

Bu alçak saldırıyı yapanların kökünü kazımaya bu millet muktedirdir. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm Milletimizin başı sağ olsun”