Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valiliğine atanan Vali Abdullah Erin’e hayırlı olsun ve hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu üyeleri Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret ederek, Adıyaman’a atanması dolayısıyla yeni görevinde başarılar diledi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Abuzer Arslan, Yönetim Kurulu üyeleri Zeynel Çelik, Nuri Günaydın, Mehmet Atlı, Mehmet Gaffar Kingir, Ejder Bozkurt ve ATSO Genel Sekreteri Naim Harputluoğlu’dan oluşan ATSO heyetini makamında kabul eden Vali Abdullah Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ticaret ve Sanayi Odaları bir ilin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Sizlerden de daha önceki çalışmalarınızı aynen devam ettirmenizi istiyorum. Bu anlamda birlikte birçok proje ve çalışmaya imza atacağıma inanıyorum. Adıyaman’ımızın sergilediği duruş bizleri memnun etmekte. Bu anlamda tamamlanmamış hizmetleri tamamlamanın yanında yeni projelerde gerçekleştireceğiz” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ise Adıyaman’ın huzur kenti olduğuna dikkat çekerek, Vali Abdullah Erin’in Adıyaman için güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade etti.