Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi Adıyaman temasları kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi Adıyaman temasları kapsamında, ATSO hizmet binasında faaliyet gösteren Adıyaman Gümrük Müdürlüğü'nün açılışını gerçekleştirdikten sonra beraberindeki heyetle birlikte ATSO Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Ziyarette ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Bakan Tüfenkci’ye Adıyaman’ın ekonomik, ticari ve sanayi potansiyelleri ve mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, Bakan Tüfenkci’ye el dokuması halı takdim ederken ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.