Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurasına katıldı.

9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen 9. Ticaret ve Sanayi Şura’sında sözcü olarak bir konuşma yapan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman’ın en önemli sorunlarını dile getirdi.

Şurada, 81 ilden 365 oda/borsa başkanı özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, Başbakan Yıldırım ve bakanlara iletti. Şuraya ATSO meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket ile birlikte katılan Başkan Uslu, hazırlanmış olan teşvikten tarıma, turizmden istihdama birçok ana konuyu içeren sorunları birinci ağızdan hükümete aktarma fırsatı bulurken Adıyaman Oda ve Borsalar ile iş dünyası adına bir konuşma yaptı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket ile birlikte 9. Ticaret ve Sanayi şurasında Adıyaman’ı temsil eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, sulama, yeni teşvik yasası ve iş dünyasının finansmana erişim konusundaki sıkıntılarını hükümet yetkililerine aktardı.