Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Adıyaman Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

AR-GE ve yenilikçilik kapasitesini artırarak ülke ekonomisinin gelişmesinde önemli bir yeri bulunan “Kamu-Üniversite-Sanayi” işbirliğini güçlendirmek ve yaygınlaştırmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon ve yönlendirme faaliyetleri yürütmek amacıyla kurulan “Adıyaman Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu” Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

OSB hizmet binasında düzenlenen toplantıya ATSO Genel Sekreteri Naim Harputluoğlu ve AR-GE Proje Geliştirme Uzmanı M. Fatih Turan katıldı.

Toplantının açış konuşmasını Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir yaptı. Konuşmasında Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine değinen Özdemir, Ar-Ge ve yenilikçilik kapasitesini artırarak ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu.