Başkan Uslu, “Demokrasi ve Şehitler Mitingine” Katıldı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, bütün siyasi partiler ile her kesim ve her renkten vatandaşın katılımı ile Hükümet Meydanında düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler” mitingine katıldı.

Adıyaman’da bütün siyasi partiler ile her kesim ve her renkten vatandaşın katılımı ile Hükümet Meydanında düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi”'nde onbinlerce Adıyamanlı büyük bir coşku içinde demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı.

Adıyaman Hükümet Meydanında düzenlenen mitinge Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Yarbay Ercan Atasoy, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, İlçe Kaymakamları, Siyasi Partilerin İl ve Merkez İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kanaat Önderleri ve onbinlerce Adıyamanlı katıldı.

Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, Valilik balkonundan Adıyaman Hükümet Meydanını tıka basa dolduran Adıyamanlıları selamladı.
Birlik ve beraberlik ruhunun zirve yaptığı mitingde Adıyamanlı vatandaşlar tek vücut halinde ellerinde Türk Bayraklarıyla 15 Temmuz ihanet teşebbüsü girişimini yapan FETÖ/PDY üyesi hainlere büyük tepki gösterdiler.