Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) yetkililerinden oluşan heyet, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA-PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz ve Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik ve bir grup partili, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

HÜDA-PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Adıyaman’ın ekonomik sorunları ve son dönemde bölgede yaşanılan olaylar konuşuldu.

Genel Sekreter Mehmet Yavuz, “Türkiye genelinde teşkilatlanan bir partiyiz. Bu toplumda, bu ülkede, huzurun, barışın, adaletin, kardeşliğin tesisi için çalışacağız ve bu doğrultuda ülkenin tüm sorunlarına adalet, kardeşlik ve hakkaniyet içinde çözüm üretemeye gayret göstereceğiz. Bu doğrultuda başta sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin bizleri daha yakından tanıması hususunda bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Değerli zamanınızı ayırarak bizlere ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Hüda-Par Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik de siyasi partilerin itici gücüne dikkat çekerek Adıyaman genelinde etkili bir duruş sergileyeceklerini vurguladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu da, oda olarak Adıyaman’ın ekonomik sorunlarını çözüme kavuşturma, yaşanılabilir ve refah seviyesi yüksek bir kent standardına çıkarmak için çalıştıklarını belirtti. Başkan Uslu, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını, siyasetin iş dünyasının önünü açması gerektiğini kaydetti.