ATSO 1. Antalya Tanıtım Günlerinde Stant Açtı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin öncülüğünde, bu yıl birincisi düzenlenen Antalya Adıyaman Tanıtım Günlerinde stant açtı.
Adıyaman’ın tanıtımına büyük önem veren ATSO katıldığı tanıtım günleri ve fuarlarda, kentteki sanayi ürünlerini sergiliyor. Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin davetlisi olarak Cam Piramit’te başlayan 1. Antalya Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılan ATSO tarafından sergilenen emperador mermeri katılımcıların ilgisini çekti.
ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik ile birlikte Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın standını ziyaret eden TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İsmail Avşar’a Adıyaman emperador mermerini tanıtarak kurulacak mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine vurgu yaptı. Başkan Uslu, mermerin mamul halde satılmasının ekonomik olarak Adıyaman’a daha çok fayda sağlayacağını ifade etti.
Dört gün sürecek olan etkinliklerde, Adıyaman’ın eşsiz doğası, turizmi, sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, her yönüyle ziyaretçilere tanıtılacak.