Geçtiğimiz hafta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğine atanan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Gerçekleşen ziyarette ATSO Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Abuzer Arslan, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Atlı, Kadir Aslan, Zeynel Çelik ve Nuri Günaydın hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Adıyaman’ın hayatında önemli bir yere sahip olacağını belirtti. Vali Demirtaş, görev süresinde desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara desteklerinden ötürü dolayı teşekkür etti. İş adamları ve sivil toplum kuruluşları ile güzel diyaloglar kurduklarına dikkat çeken Vali Demirtaş, bunda ATSO’nun payı olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Vali Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman’da çok güzel hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek yeni görev yeri olan Adana Valiliği’nde başarılar diledi. Adıyaman’a yaptığı hizmetler nedeniyle Vali Demirtaş’a teşekkür eden ATSO Başkanı Mustafa Uslu, kamu ve sivil toplum birlikteliğinin güzel bir örneğini sergilediklerini kaydetti.

Ziyarette Adıyaman’a yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında sohbet edilirken Vali Demirtaş ATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle tek tek vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.